Bij Tweakhosting altijd uw domeinnamen gratis laten doorverwijzen!

Tweakhosting online bestelformulieren

Maak een keuze uit wat u wenst te bestellen en u wordt doorverwezen naar het correcte bestelformulier.

Tweakhosting is voorstander van éénvoudig en snel een bestelling te plaatsen, zonder hierbij tal van gegevens in te vullen. Vanwege deze reden heeft Tweakhosting slechts een drietal bestelformulieren online staan. Deze vindt u hieronder terug. Achter elke bestelknop vindt u een beknopte, doch duidelijk uitleg. Zodra u weet wat u wenst te bestellen klikt op de desbetreffende knop om direct door te gaan naar het juiste bestelformulier.

Kies deze optie wanneer u één of meerdere domeinnamen wenst te laten registreren of verhuizen. Tevens kunt u hier aangeven of de domeinnaam doorverwezen dient te worden naar een andere website.
Kies deze optie als u een webhostingpakket wenst te bestellen, al dan niet tesamen met een registratie of verhuizing van een domeinnaam. Deze optie kunt u ook kiezen als u uw domeinnaam in eigen beheer heeft.
Kies deze optie als u uw bestaande webhostingpakket bij Tweakhosting wenst te upgraden naar een groter webhostingpakket of wenst te downgraden naar een kleiner webhostingpakket.

Snelle verwerking

Uw bestelling wordt altijd direct opgepakt.

Domeinnaam en/of webhostingpakket? Wij verwerken iedere bestelling altijd zo snel mogelijk.

A-klasse netwerk

Snel en zeer betrouwbaar netwerk.

Hoogwaardig Nederlands kwaliteitsnetwerk met meerdere (inter)nationale verbindingen.

A-merk servers

Uitsluitend gebruik van kwaliteitsservers.

Tweakhosting maakt uw hostingaccount aan op hoogwaardige en betrouwbare A-merk servers.

Websitebuilder

Maak een website zonder HTML kennis.

Maak nu zelf snel, gemakkelijk en gratis een professionele website met onze websitebuilder.

Duidelijk beleid

Geen poespas of addertjes onder het gras.

U betaald uitsluitend voor wat u besteld, dus nooit geen vervelende verrassingen achteraf.

Uitstekende support

Support en ondersteuning zoals het hoort.

Geen dure telefoonnummers, maar een gemakkelijk 24/7 online support systeem, met Kennisbank.

Het online bestelformulier van Tweakhosting is op verschillende manieren beveiligd. Daarnaast wordt bij iedere bestelling ook het gebruikte IP-nummer door ons systeem opgeslagen. Uw IP nummer is: 3.235.182.206. Uw IP-nummer wordt tesamen met uw bestelling opgeslagen in ons systeem. Tweakhosting respecteert ten alle tijden de privacy van haar klanten en zal deze informatie nooit doorverkopen aan derden. IP-nummer registratie is uitsluitend bedoelt om misbruik van het online bestelformulier tegen te gaan. In geval van misbruik of valsheid in geschrifte zal aangifte worden gedaan bij de daarvoor bestemde instanties.

Tweakhosting verwerkt geen bestellingen die vanachter een zogenaamd proxy adres worden geplaatst. Bestellingen die worden geplaatst met een buitenlands IP-nummer zijn aan extra toetsing onderhevig, dat wil zeggen dat Tweakhosting een kopie van uw paspoort of rijbewijs kan verlangen. Dit is eveneens om misbruik van het online bestelformulier tegen te gaan.

Onder voorbehoud van alle rechten. © 2024 Tweakhosting

X