Bij Tweakhosting altijd uw domeinnamen gratis laten doorverwijzen!

Informatie over webhosting bij Tweakhosting

Alle details van de zeer complete webhostingpakketten van Tweakhosting.

De webhosting pakketten van Tweakhosting

Tweakhosting houdt van éénvoud en duidelijkheid. Tweakhosting beperkt het aantal beschikbare webhostingpakketten tot slechts 4 pakketten. Onze ervaring leert ons dat deze webhostingpakketten ruimschoots voldoen voor alle moderne websites anno 2024. Alle webhostingpakketten van Tweakhosting beschikken over dezelfde mogelijkheden en functionaliteit. Het onderlinge verschil tussen de verschillende hostingpakketten zit in de beschikbare webruimte (de ruimte die u ter beschikking heeft voor uw website), datatraffic (het verkeer naar uw website toe), aantal MySQL databases en het aantal toegestane emailaccounts.

Op alle webhostingpakketten van Tweakhosting krijgt u dus altijd de beschikking over onze 'Websitebuilder', Softaculous (handig installatie programma met meer dan 350 programma's), moderne anti-spam en anti-virus filters. Daarnaast worden alle hostingaccounts uitsluitend A-merk servers in ons A-klasse netwerk. Hierdoor heeft Tweakhosting een zeer hoge uptime van meer dan 99%. Alle webhostingpakketten zijn tevens voorzien van het gerenomeerde DirectAdmin interface. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke interface waar u snel en gemakkelijk o.a. emailaccounts kunt aanmaken en andere instellingen kunt wijzigen.

Geen verborgen kosten

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen houdt Tweakhosting van duidelijkheid. Dit vertaald zich in WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get). Dat betekend dat u betaald voor wat u besteld en geen cent meer. Tweakhosting gelooft niet in setup-fee's of andere verborgen kosten. Op het online bestelformulier wordt altijd aangegeven wat u gaat betalen.

En mocht u in de toekomst willen uitbreiden naar een groter webhostingpakket, dan is dat absoluut geen probleem. U vult dan gewoon het bestelformulier in voor het upgraden van uw webhostingpakket en dezelfde werkdag geniet u al van meer ruimte en datatraffic. Dit alles slechts tegen de meerprijs van het grotere webhostingpakket. Ook hier is er geen sprake van een zogenaamde setup-fee.

Softaculous - meer dan 350 programma's

Op alle webhostingpakketten van Tweakhosting krijgt u gratis Softaculous geinstalleerd. Met Softaculous kunt u gemakkelijk forums, blogs, fotoalbums, enquetes en dergelijke installeren zonder hiervoor technische kennis in huis te hebben of zorgen hoeven te maken om de bestandsrechten. Tevens krijgt u een melding wanneer er een update beschikbaar is, zodat u nooit achter de feiten aanloopt en uw website een veiligheidsrisico vormt voor u, voor ons en voor anderen. Softaculous wordt overal aangeprezen als het installatiescript voor het installeren van diverse programma's.

Zoals aangegeven beschikt u met Softaculous over meer dan 350 programma' die u dus zelf gemakkelijk kunt installeren. Een aantal bekende programma's die in Softaculous zitten zijn ondere andere: Wordpress, Joomla, Drupal, PrestaShop, AbanteCart, Magento, SMF, phpBB, MyBB, Open Blog, b2evolution, FlatPress, Zikula, Piwigo, Coppermine, MediaWiki, OpenClassifieds, LimeSurvey, Advanced Guestbook, CakePHP, Moodle, Podcast Generator, Tiny Tiny RSS en vele andere.

Websitebuilder - bouw uw eigen website

Niet voor iedereen is een eigen website bouwen gemakkelijk. De websitebuilder van Tweakhosting is gewoon gebruiksvriendelijk en daarnaast bent u in staat om professionele websites te bouwen. U heeft hierbij geen kennis nodig van HTML, CSS of PHP en beschikt daarnaast over een duidelijke interface, waarvandaan u alles kunt regelen en/of aanpassen. Daarnaast zijn wij onze websitebuilder altijd aan het uitbreiden en worden vernieuwingen toegevoegd. Het spreekt voor zich dat onze websitebuilder daarnaast ook SEO (Search Engine Optimized) is, dus uw website zal ook gewoon geaccepteerd worden door alle grote zoekmachines, zoals Google en Bing.

De voordelen van Tweakhosting

Hieronder vindt u de 9 voornaamste redenen waarom u voor Tweakhosting zou moeten kiezen.

A-klasse netwerk

Snel en zeer betrouwbaar netwerk.

Hoogwaardig Nederlands kwaliteitsnetwerk met meerdere verbindingen naar binnenlandse en buitenlandse netwerken.

Websitebuilder

Maak een website zonder HTML kennis.

Binnen een mum van tijd maakt u een echt professionele website, dit dankzij de zeer gebruiksvriendelijke website builder.

Softaculous

Installatiescript met 350 programma's.

Installeer programma's zoals Wordpress, Joomla, Drupal, phpBB en dergelijke in een paar seconden. Klik hier voor een overzicht.

A-merk servers

Uitsluitend gebruik van kwaliteitsservers.

Tweakhosting maakt uw hostingaccount uitsluitend aan op hoogwaardige en betrouwbare A-merk Dell servers.

DirectAdmin

Een zeer gebruiksvriendelijke webinterface.

U heeft binnen no-time uw emailaccounts aangemaakt en uw website geupload, dankzij de duidelijke webinterface.

Duidelijk beleid

Geen poespas of addertjes onder het gras.

U betaald uitsluitend voor wat u besteld, zoals het ook op de website staat, dus nooit geen vervelende verrassingen achteraf.

Snelle verwerking

Uw bestelling wordt altijd direct opgepakt.

Alleen een domeinnaam of een compleet webhostingpakket? Wij verwerken uw bestelling altijd zo snel mogelijk.

PHP en MySQL

Standaard op alle webhostingpakketten.

Welk webhostingpakket u ook kiest; u krijgt altijd de beschikking over de meeste stabiele versie van PHP en MySQL.

Uitstekende support

Support en ondersteuning zoals het hoort.

Geen dure telefoonnummers, maar een gemakkelijk online support systeem, met 'Kennisbank', waar u 24/7 terecht kunt.

Onder voorbehoud van alle rechten. © 2024 Tweakhosting

X